2018. július 18. 10:31 - hdradmin

Megszűnő versenyszámok

img_0021.jpg

Nosztalgikus, egy kicsit vissza, de sokkal inkább előre tekintő írás következik. Vissza azért, mert az eddigi szezonok tapasztalatai szolgáltak tanulsággal bőven, előre pedig azért mert elvem szerint, aki folyton a múltba tekint az seggel megy a jövőbe. Seggel menni a jövőbe pedig nem túl szerencsés, hiszen ha jön egy akadály… a múltból pedig tanulni kell, így lehet javítani a jövőt. 

Kezdjük a nosztalgiával

Ez a harmadik szezonunk Piliscséven. 2016. júniusában ott született meg fizikailag is az álmom, amit még 2014-ben kezdtem el papírra vetni. Ott a Motor Sport Centrum homokjában lett a több mint 2 éves fantáziálásból kézzelfogható valóság. 2016. júniusában rendeztünk zártkörű, szűk baráti körben egy teszt versenyt. Ekkor készült az első reklám filmünk is.

 

Októberben pedig megrendeztük az első nyílt versenyünket is. Ekkor lépett a Hard Dog Race a nyilvánosság elé. Bár még nem volt hivatalosan Base és Wild futam, csak simán Hard Dog Race, igazából ez volt az első Base, hiszen 6 km 16 akadály várt a versenyzőkre. Majd jött 2017 immár a Base névre keresztelt alap futammal és az első Wild pályával. Idén 2018-ban pedig szintén Base és még előttünk a Wild, Piliscséven. Na most lettél kíváncsi mire ez a nosztalgia. Szerintem már kitaláltad.

Az idei szezonnal elköszönünk a Piliscsévi pályától. Köszönettel tartozunk a Piliscsévnek és a Motor Sport Centrumnak, amiért befogadtak és lehetővé tették, hogy a születés utáni első bukdácsoló gyerekcipőben megtett lépéseink itt valósulhassanak meg. Attila, Feri nélkületek nem ment volna így! Nagyon sok segítséget kaptunk, mindig szeretettel gondolunk vissza erre a helyre, és azt sem zárom ki, hogy egy különleges futamra még visszatérünk, de úgy érezzük, hogy eljött az ideje a változásnak. A 2019-es szezon már új helyszínen fog indulni, tehát ha idén szeptember 1-jén rajthoz állsz a Wild-on és régi visszatérő versenyzőnk vagy,  tudnod kell,  Te is a búcsú kört futod. Lesz egy ehhez kapcsolódó speciális játékunk is, részletek hamarosan.

29542185_1700790916631043_7703073595123075170_n.jpg

Akkor, ami megszűnik…

Jó-jó elismerem szemét húzás volt a címválasztás, mocsok kis hatásvadászat. De egyszerűen nem hagyhattam ki, annyira megnéztem volna pár arcot, amikor olvastátok… Bocs.

Elsőre amúgy ezt a címet akartam adni: „Megszűnik a HDR” majd utána hozzátenni, hogy „-ben pár versenyszám”, na ez lett volna az ultra szemét megoldás…  Akkor ezzel el is értünk a valósághoz, mert tényleg vannak versenyszámok, amiket meg fogunk szüntetni, tehát szeptemberben már terveink szerint nem találkozhattok velük.

Nagy tisztelettel kérünk benneteket, hogy ezeket a  döntéseket simán csak vegyétek tudomásul.  Vannak versenyszámok, amiket ugyan mi hoztunk létre és bár osztatlan sikert arattak, de rájöttünk, hogy egyszerűen nincs rá lehetőségünk, hogy a továbbiakban is megrendezzük őket. Nincs más választás, ki kell vezetni őket a HDR rendezvényekről. Ezek a következőek:

  • a befutópóló harca a mosógéppel, amiben a befutópóló marad alul
  • ki bírja tovább a sorban állást a büfénél szomj- és éhhalál nélkül
  • ki tud a legközelebb parkolni a rajt kapuhoz még azon az áron is, hogy a homokban ragad

Ezen kívül szeretnék eloszlatni egy tévedést. Soha nem hirdettünk versenyt és nem osztunk különdíjakat a következő versenyszámokban:

  • visszabeszélés az akadálybíróknak
  • az akadálybírók kérésének, utasításainak figyelmen kívül hagyása
  • versenyszabályok megszegése
  • versenytárssal való bunkó viselkedés
  • tahó parkolás közben egy autóval két-három autó helyének elfoglalása
  • szemetelés
  • kutya bezárása a napon lévő autóban
  • ki tud több itató tálat haza vinni 

Szerencsére a HDR által nem díjazott versenyszámokban minimális önjelölt induló volt az összes nevező létszámához képest és náluk is hamar leesett a bizonyos, hogy a HDR nem pártolja ezeket. Ennek ellenére azt gondolom bármelyikben való indulásnak még egy ember is sok.  A magunk részéről igyekszünk mindent megtenni a jövőben, hogy egyikben se legyen induló, ha pedig mégis akkor gyorsan véget érjen számára a verseny…az átvitt értelmű és a valódi is.

Ennyit arról, hogy mitől búcsúzunk! Nemsokára jön a folytatás és arról is írok, hogy mi vár rád az utolsó piliscsévi versenyen, vagyis mik lesznek újdonságok. 

András

29542826_1700790713297730_343933825114197245_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyakemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1714120159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása